0

Suntem in siguranta atunci cand comandam mancare online?

2020-07-01 18:01:07 : Bonjour Bistro
Suntem in siguranta atunci cand comandam mancare online?

Simțiți-vă in siguranta să comandați pizza sau să  ridicati mancarea direct de la restaurantul preferat: riscul de a contracta COVID-19 prin livrarea sau preluarea alimentelor - ambalajul sau alimentele în sine - este scăzut, potrivit organizațiilor de sănătate de specialitate.

 

Livrarea de alimente a fost recomandată ca o modalitate simplă de a menține practicile de distanțare socială în timpul focarului global COVID-19, deoarece există un risc redus de transmitere a virusului prin alimente în sine, spune Direcția de prevenire a Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din Statele Unite, care investighează bolile transmise de alimente și apă. Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente și Departamentul pentru Agricultură din Statele Unite sunt de acord; nicio organizație nu a raportat că COVID-19 poate fi transmis prin alimente sau ambalaje alimentare. Cel mai mare risc de transmitere, este în expunerea la indivizi care sunt simptomatici.

 

Ambalarea alimentelor prezintă, de asemenea, un risc mic; oamenii sunt încurajati  să continue să cumpere articolele necesare, inclusiv mâncare, prin intermediul serviciilor de livrare. Nu uitați insa să vă spălați frecvent pe mâini. Spălați-vă mâinile după deschiderea și manipularea ambalajului. Asta va ucide germenii. Pentru a minimiza riscul pentru gospodării care utilizează frecvent servicii de livrare mancare online, se recomandă desemnarea aceleiași persoane pentru a prelua comanda de fiecare dată. În mod ideal, această persoană nu ar fi simptomatică, ar avea sub 60 de ani și nu ar avea afecțiuni medicale cronice ”. Este cel mai simplu pentru ei să aibă o procedură de fiecare dată când vin și pleacă - spălându-și mâinile cu atenție de fiecare dată când intră și ies din casă. 

Pentru cei care locuiesc într-o in apropierea restaurantelor, mersul pe jos pentru a lua mâncăruri poate fi o activitate sănătoasă pentru a preveni senzația de singuratate si izolatie pdar este si un motiv bun de a face miscare.